Suomalaiset kirjatnuoliTekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. LiikennenuoliKotitalous. LaitostalousnuoliRuoanvalmistus. Ruokakulttuurinuoli

Satokauden ruokaa


kirjakuva
Hinta Hinta: 38,70 €
Tarjous: 30,96 €
Kirjailija(t) Susanna Haavisto, Samuli Karjula
ISBN 9789511304302
Kustantaja Kustannusosakeyhtiö Otava
Kieli fin
Sivumäärä 144
Julkaisuvuosi 2016
Koodi F31152
Nettikaupassa Varastossa
Linnankadulla Varastossa
Länsikeskuksessa Varastossa
Hämeenkadulla Varastossa

Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen Ruoan valmistus satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Kirja valottaa kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään. Vanhoista reseptikokoelmista poimitut ruokaohjeet on päivitetty 2010-luvun keittiöön sopiviksi. Kunkin vuodenajan parhaista raaka-aineista valmistuvat mm. härkäpapufalafelit, täytetyt palsternakat ja helppo hapankaali. Kirjan historialliset osuudet kirjoittaa Suomi syö ja juo -museohankkeen tutkija Susanna Haavisto. Ruokaohjeista ja sesongin raaka-aineisiin liittyvistä käytännön neuvoista vastaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

Ostoskori


Ostoskorisi on tyhjä

Kansallisen kevätlehti
Kirjakaupan tytöt
Värien selitykset:
Myymälän hyllyssä.
  Hankintatuote, saatavuus saattaa olla epävarma.
 
 
  Painos loppu, myös kustantajan varastosta tai tuote ei ole tilattavissa kauttamme.
 
 

Kirjatiedustelut:
info@kansallinenkirjakauppa.fi
puh. 02-2831020

Toimistotarvikkeisiin:
info@kansallinenkirjakauppa.fi
puh. 02-2831030

Ajankohtaista

Facebook
0.36
Turun Kansallinen Kirjakauppa