Suomalaiset kirjatnuoliTekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. LiikennenuoliKotitalous. Laitostalousnuoli

Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus


kirjakuva
Hinta Hinta: 64,20 €
Tarjous: 51,36 €
Kirjailija(t) Raija Lampi, Markku Luola, Hilkka Seppänen
ISBN 9789510288696
Kustantaja Sanoma Pro Oy
Kieli fin
Sivumäärä 324
Julkaisuvuosi 2010
Koodi A10856
Nettikaupassa Varastossa
Linnankadulla Varastossa
Länsikeskuksessa Painos loppu
Hämeenkadulla Painos loppu

Ruoanvalmistuksen perusteiden opiskeluun tarkoitettu kirja, joka soveltuu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon kokin opintoihin sekä muuhun ruoanvalmistuksen peruskoulutukseen. Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus –kirjan sisältö ja rakenne välittävät opiskelijalle ajatusta, että ruoanvalmistuksen taito perustuu elintarvikkeiden ominaisuuksien tuntemiseen. Kirja onkin jäsennetty elintarvikeryhmittäin. Kunkin elintarvikeryhmän käsittelyn yhteydessä on näille elintarvikkeille tyypillisiä ruoanvalmistuksen tehtäviä, joissa esitellään raaka-aineet sekä työmenetelmät vaiheittain. Kirjassa on myös ruokaohjeita, jotka ovat esimerkkejä perusmenetelmien soveltamisesta.

Ostoskori


Ostoskorisi on tyhjä

Kansallisen kevätlehti
Kirjakaupan tytöt
Värien selitykset:
Myymälän hyllyssä.
  Hankintatuote, saatavuus saattaa olla epävarma.
 
 
  Painos loppu, myös kustantajan varastosta tai tuote ei ole tilattavissa kauttamme.
 
 

Kirjatiedustelut:
info@kansallinenkirjakauppa.fi
puh. 02-2831020

Toimistotarvikkeisiin:
info@kansallinenkirjakauppa.fi
puh. 02-2831030

Ajankohtaista

Facebook
0.16
Turun Kansallinen Kirjakauppa