Suomalaiset kirjatnuoliTekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. LiikennenuoliMaa- ja metsätalous. Elintarviketeollisuus. BiotekniikkanuoliElintarviketeollisuusnuoli

Liha-alan ammattioppi


kirjakuva
Hinta Hinta: 34,40 €
Kirjailija(t) Pertti Leino
ISBN 9789521332937
Kustantaja Opetushallitus
Kieli fin
Sivumäärä 195
Julkaisuvuosi 2007
Koodi A12352
Nettikaupassa Saatavuus varmistettava
Linnankadulla Saatavuus varmistettava
Länsikeskuksessa Saatavuus varmistettava
Hämeenkadulla Saatavuus varmistettava

Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.

Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealan perustutkintoa suorittaville sekä aikuisten näyttötutkintoihin. Kirja soveltuu myös jo ammatissa toimiville.

Ostoskori


Ostoskorisi on tyhjä

Värien selitykset:
Myymälän hyllyssä.
  Hankintatuote, saatavuus saattaa olla epävarma.
 
 
  Painos loppu, myös kustantajan varastosta tai tuote ei ole tilattavissa kauttamme.
 
 

Kirjatiedustelut:
info@kansallinenkirjakauppa.fi
puh. 02-2831020

Toimistotarvikkeisiin:
info@kansallinenkirjakauppa.fi
puh. 02-2831030

Ajankohtaista

Facebook
0.53
Turun Kansallinen Kirjakauppa