Suomalaiset kirjatnuoliTekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. LiikennenuoliKotitalous. LaitostalousnuoliRuoanvalmistus. Ruokakulttuurinuoli

Kaura : hyvinvointia kaurasta ja herkullisia reseptejä


kirjakuva
Hinta Hinta: 22,95 €
Kirjailija(t) Arja Laine
ISBN 9789523219687
Kustantaja Readme.fi Oy
Kieli fin
Sivumäärä 304
Julkaisuvuosi 2020
Koodi F43008
Nettikaupassa Varastossa
Linnankadulla Varastossa
Länsikeskuksessa Varastossa
Hämeenkadulla Varastossa

Kaura on juuri nyt trendikästä. Kaura on muodostunut superfoodiksi ja tulee olemaan sitä siirryttäessä 2020-luvulle. Ihmevilja kauran suosio elintarvikkeissa on kasvanut maailmanlaajuisesti. Kauran kulutus elintarvikekäyttöön kasvaa tällä hetkellä jopa kymmenen prosenttia vuodessa. Kaurainnovaatioita tulee vauhdilla, Suomi ja Pohjoismaat ovat kehityksen kärjessä.

Kauraa voi nauttia entistä monipuolisemmin välipaloissa, lihan tai maitotuotteiden korvikkeena, riisin tilalla, juomissa, jäätelöissä, naposteltavissa ja muissa herkuissa. Leipähyllyjen kauratuotteiden määrä on kasvanut hurjasti, puurohiutaleet ovat saaneet laajan kirjon toinen toistaan maistuvampia kavereita. Kaurabuumin myötä kauran käyttömahdollisuudet ja terveysvaikutukset herättävät kiinnostusta laajalti. Kaura on ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto tulevaisuuden hyvinvointiin. Kaura sopii moniin erikoisruokavalioihin, vehnän tai riisin välttämiseen, lisäksi puhdaskaura sopii keliakiaan. Kaura on vegaaninen ja upea vegaanien osa nykyaikaista ilmastoystävällistä ruokavaliota. Kaurakirja on toivottu uutuus, joka kuuluu jokaiselle 2020-luvulla.

KAURA -kirja paljastaa:
- Mihin kauran terveysvaikutukset pohjautuvat?
- Mitä terveysvaikutuksia kauralla on?
- Miten kaura poikkeaa muista viljoista?
- Miten suomalainen, Pohjolassa kasvanut kaura, poikkeaa muualla kasvaneesta kaurasta?
- Miten kauralla voi vaikuttaa hyvinvointiin?
- Mihin kaikkeen kaura sopii?
- Miten uusista kaurainnovaatioista valmistetaan ruokaa monipuolisesti ja vaivattomasti?
- Miten vanhoja tuttuja kauratuotteita voi käyttää entistä monipuolisemmin ruonlaitossa ja leivonnassa?

Näihin kaikkiin saat vastauksen KAURA -kirjasta samassa paketissa! Ennen kaikkea KAURA -kirja sisältää runsaasti ideoita, ruoka- ja leivontareseptejä, kauran monipuoliseen käyttöön aamusta iltaan. Kirjan selkeillä ohjeilla valmistat maistuvat kauraruoat arkeen ja juhlaan.

Kirjan kirjoittaja kotitalousopettaja, Arjan Ruokaviestinnän Arja Elina Laine on tehnyt pitkän uran suomalaisen myllyteollisuuden kehityksessä tuntien kauran laboratoriosta kuluttajaneuvontaan ja monimuotoiseen ruokaviestintään. Arja Elina on suunnitellut tuhansia pidettyjä, kansantajuisia ruoka- ja leivontareseptejä aina ideoinnista reseptivihkosiin, verkkosivuille, videoille sekä televisioja radio-ohjelmiin. Arja Elinan onkin monelle tuttu Huomenta Suomen aamukokkailuista tai MTV:n Leivontanurkan ”Arjana”. Kirjan herkulliset kuvat on ajan henkeen kuvannut Arja Elinan visuaalista silmää omaava tytär Anni-Sofia. Ruokakuvaamisen lisäksi hän työskentelee kotimaisten elokuvien ja trendisarjojen parissa.

Ostoskori


Ostoskorisi on tyhjä

Värien selitykset:
Myymälän hyllyssä.
  Hankintatuote, saatavuus saattaa olla epävarma.
 
 
  Painos loppu, myös kustantajan varastosta tai tuote ei ole tilattavissa kauttamme.
 
 

Kirjatiedustelut:
info@kansallinenkirjakauppa.fi
puh. 02-2831020

Toimistotarvikkeisiin:
info@kansallinenkirjakauppa.fi
puh. 02-2831030

Ajankohtaista

Facebook
0.13
Turun Kansallinen Kirjakauppa