Suomalaiset kirjatnuoliTekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. LiikennenuoliKotitalous. LaitostalousnuoliRuoanvalmistus. Ruokakulttuurinuoli

Mestari Aleniuksen kakkuklassikot


kirjakuva
Hinta Hinta: 43,30 €
Tarjous: 34,64 €
Kirjailija(t) Alenius Timo
ISBN 9789510341155
Kustantaja WSOY
Kieli fin
Sivumäärä 144
Julkaisuvuosi 2008
Koodi F2002
Nettikaupassa Saatavuus varmistettava
Linnankadulla Saatavuus varmistettava
Länsikeskuksessa Saatavuus varmistettava
Hämeenkadulla Saatavuus varmistettava

Esittelyteksti

Suurten kakkusuosikkien salat paljastuvat herkullisesti kuvitetussa kirjassa. Tunnettu sokerileipuri neuvoo kakun teon niksit vaihe vaiheelta. Lähes 30 ohjetta.


Takakansi

Banaanisuklaakakku. Kinuskikakku. Manteliaprikoosikakku. Rommipommi. Mansikkakakku. Mestari Aleniuksen juhlaherkkuja, jotka jo niminä tuovat veden kielelle.

Kokeile nyt itse lempikakkusi tekoa ja onnistu, sillä saat ohjeet itse mestari Timo Aleniukselta. Hänen kakkukahvilansa Tampereella ja konditoriansa Helsingissä ovat olleet herkkusuiden keitaita yli 30 vuotta. Kakkukirjassaan mestari paljastaa klassikkojen salaisuudet kotileipojalle ja antaa ammattilaisvinkkejä. Kuvitetuissa ohjeissa neuvotaan vaihe vaiheelta lähes 30 suosikkikakun teko. Herkulliset kuvat on ottanut Jukka-Pekka Juvonen.


Ennakkotieto

Monelle herkkusuulle on tuttu helsinkiläisosoite Merikatu 1. Aina kun juhlahetki tarvitsi kruunukseen upean täytekakun, se löytyi sokerileipuri Aleniukselta. Banaanisuklaakakku, Kinuskikakku, Manteliaprikoosikakku, Rommipommi ja Mansikkakakku tuovat jo niminä veden kielelle. Kotiin kakut kannettiin romanttisessa roosa-vihreäkuvioisessa rasiassa.

Nyt jokainen voi itse kokeilla lempikakkunsa tekoa. Ohjeet antaa mestari itse, sokerileipuri Timo Alenius, jonka kakkukahviloissa Tampereella ja Helsingissä on herkuteltu yli 30 vuotta. Ihanassa kakkukirjassaan hän paljastaa klassikkokakkujen salaisuudet: vähäsokerisuus, kostutus hedelmä- ja marjamehuilla (ei sokerivedellä) sekä itse tehdyt täytteet, joissa ei säästellä! ”Kotileipuri saa toki hiukan fuskata ja ostaa valmista”, lupaa mestari-Alenius.

Suussa sulavien kakkujen ohjeita on reilut 30. Kuvitetuissa ohjeissa seurataan kakun tekoa vaihe vaiheelta, ja ammattilaisvinkit varmistavat onnistumisen. Herkulliset kuvat on ottanut Jukka-Pekka Juvonen.


Iskulause

Näin syntyvät sokerileipuri Aleniuksen klassikot


Ostoskori


Ostoskorisi on tyhjä

Kevätideat 2014 pdf

Ajankohtaista

Värien selitykset:
Myymälän hyllyssä.
  Saatavuus varmistettava ennen tilausta ja maksua: info@kansallinen kirjakauppa.fi
02-2831021
 
 
Facebook
0.35
Turun Kansallinen Kirjakauppa